Last-minute ötletek csomagoláshoz

Egy ötletes csomagolás pont úgy öltözteti az ajándékot, ahogy minket a ruhák. Ez talán az egyik legnehezebb pontja az ajándékozásnak.

Megvan a tökéletes ajándék, de gondot okoz, hogy hogyan csomagold be? Velem is gyakran megesik az ilyesmi. Ez talán az egyik legnehezebb pontja az ajándékozásnak. Nem véletlen, hogy virágkorukat élik a mindenki számára könnyen elérhető mintás, ám méreg drága papírtáskák.

De a csomagolás nem olyan ördöngősség, mint aminek a legtöbben gondolják. Egy-két apróság, szinte semmibe sem kerülő kiegészítők: ennyi a trükk, és máris egyedivé, ízlésessé varázsoltuk az ajándékot. Mutatok pár trükköt!

karácsonyi ajándék

"Kerekecske, gombocska..."
Ez a gombokkal díszített egyszerű házi csomagoló papír fantasztikusan mutat egy inkább természetes dolgokkal díszített fa alatt. A gombokhoz csak ragasztó kell, a masnihoz használt raffia pedig szinte bárhol beszerezhető. Próbáld ki, mit szólnak hozzá a megajándékozott rokonok.

karácsonyi ajándék

"Sok szeretettel nagyinak..."

Minden gyerek szeret rajzolni, főleg, ha rajzait értékelik is a felnőttek. Használjuk ki ezt a lehetőséget, és kérjük meg gyermekeinket, hogy rajzoljanak bármit, ami csak eszükbe jut, majd csomagoljuk be vele a nagyinak, papának, keresztanyunak szánt ajándékokat. Imádni fogják, hogy ilyen fontos szerep jutott neki a karácsonyi ajándékok becsomagolásában. Ha sok gyerek van, és különböző korúak, annál izgalmasabb, hogy ki mit rajzol.  

ajándék csomagolás

Meglepetés Blökinek nyakörvbe csomagolva

Eredeti, meghökkentő, korszakalkotó, csak az újdonságokra igazán nyitottaknak! Masni és szalagok? Unalmas! Aki igazán újszerűt akar, az beszerez ezek helyett egy-két övet vagy nyakörvet, hogy azzal kösse be kisállatainak szánt ajándékait.

 

 

 

2013-12-06

Ajánlott cikkek

VICCES KÉPESLAPOK
HAGYOMÁNYOS KÉPESLAPOK
189
NAP VAN MÉG KARÁCSONYIG!

Karácsonyi videók

refresh_button