'tippek' címkéhez tartozó cikkek:

Karácsonyi ékszermánia
Ebben a cikkben az kerül terítékre, hogy milyen kiegészítőket válassz a karácsonyi szereléshez vagy ajándékba divatőrült családtagjaidnak. »
Ne költs feleslegesen!
Nem szabad céltalanul fel-alá futkosni pánikba esni. Pár ötlettel segíteni szeretnénk nektek a nagy ajándékvadászatban. »
Karácsonyi praktikák sok gyerkőccel
Nem kell lehozni a betlehemi csillagot az égről és vagyonokat költeni, hogy a „Van zsákjában minden jó” rigmust megvalósítsuk. »
Öltöztessük karácsonyi díszbe a borokat!
Öltöztessük díszbe az ajándékba szánt borokat! Az egyedi csomagolású itóka minden bizonnyal telitalálat lesz. »
Last-minute ötletek csomagoláshoz
Egy ötletes csomagolás pont úgy öltözteti az ajándékot, ahogy minket a ruhák. Ez talán az egyik legnehezebb pontja az ajándékozásnak. »
Télen is lehetsz csinos!
Attól hogy a hőmérő higanyszála nulla fok környékén illetve alatta vert tanyát még nem kell lemondanunk a stílusos, izgalmas megjelenésről. »
Örökítsd meg gyermeked az ünnepek alatt
Ki ne szeretné megörökíteni mosolygós, csillogó szemű gyermekét, hogy eldicsekedjen vele a rokonságnak, barátoknak, és hogy egykor majd nosztalgiázva nézegethesse a fotókat. »
Családos ötletek szilveszterre
Az év utolsó napja, melynek végén taps, fütyülés, örömteli sikoltozás, pezsgődurranás és sziporkázó tűzijáték jelzi: másik évbe léptünk. Tegyétek emlékezetes családi eseménnyé! »
VICCES KÉPESLAPOK
HAGYOMÁNYOS KÉPESLAPOK
189
NAP VAN MÉG KARÁCSONYIG!

Karácsonyi videók

refresh_button