'karácsony' címkéhez tartozó cikkek:

Karácsonyi mesék
A modern kor vívmányai megváltoztatták a Karácsonyt: a hangulathoz már szorosan hozzátartoznak a filmek, mesefilmek, zeneszámok. »
Vegán karácsony
Húsmentes receptek vegáknak és kísérletező kedvű húsevőknek karácsonyra, szilveszterre és egyéb alkalmakra. »
Karácsonyi aprósütemények
Az aprósütemény nemcsak a két étkezés közti rágcsálás alanya, hanem gasztroajándék vagy hangulatos dekoráció is válhat belőle. »
Készíts trendi karkötőt karácsonyra!
Szereted a kreatív dolgokat? Szeretsz kézműveskedni? Szeretnéd meglepni a barátaidat valami kis aprósággal? »
A legmeghatóbb karácsonyi idézetek
Idézet kerülhet az üdvözlőlapokra, az sms-ekbe vagy az ajándékkísérőkre, a lényeg, hogy szívtől szívig érjen. »
Divattippek karácsonyra
A divatrajongók már most azon törik a fejüket, hogy mit fognak viselni szenteste. Íme a legjobb tippek! »
Szalvétahajtogatás
Ha az ünnepi asztalnál nemcsak az ízlelőbimbókat szeretnétek kényeztetni, hanem a szemeket is, akkor most adunk ötletet szalvétahajtogatáshoz. »
Egy nap szeretet?
Közeledik a karácsony, ez a nap pedig köztudottan a szeretet ünnepének számít. Vagyis ez az az időszak, amikor illik félretenni korábbi sérelmeinket, mások iránti ellenszenvünket, és – még ha nem is mindig van hozzá kedvünk – szeretni a másikat. »
Üdvözlünk a hópelyhek világában!
Andrej Oszokin előszeretettel örökít meg az emberi szem számára rejtve maradó apró részleteket makrofotóin. »
Milyen ajándékozó vagy?
Ahogy közeledik a karácsony, egyre gyakrabban kapjuk magunkat azon, hogy az ideális ajándék fogalmát próbáljuk meghatározni, és ha eredményre jutottunk, be is szerezni, ne adj isten, elkészíteni. »
Fehér karácsony? Inkább zöld!
Karácsonykor is legyél környezettudatos! Megmutatjuk, hogy csináld! Egyre többen élnek öko megoldásokkal az ünnepek alatt is. »
Vicces karácsonyi idézetek 2. rész
Nevetni mindig jó, Karácsonykor meg pláne. Íme egy újabb csokor humoros karácsonyi idézet, hogy mosolyogjunk az ünnepek alatt. »
Vicces karácsonyi smsek 2. rész
Régóta megszokott dolog sokfelé, hogy akivel nem lehetünk együtt Karácsonykor, azt egy rövid karácsonyi smssel üdvözöljük. Íme a második rész. »
Csoki imádók figyelem! Így csinálj olcsón, finomat!
A lila tehén és kedvenc édességének rajongói, így karácsony tájékán a szívükhöz kapnak...Íme egy ötlet, hogy csinálj egy tábla csoki árából 10-et! »
Vicces karácsonyi idézetek 1. rész
Nevetni mindig jó, Karácsonykor meg pláne. Egy csokor humoros karácsonyi idézettel járulunk hozzá az általános emelkedettséghez. »
Hagyományos karácsonyi smsek 1. rész
Klasszikus karácsonyi sms szövegek, amiket elküldhetünk azoknak, akik a szeretet ünnepén távol vannak tőlünk. Folytatása következik! »
Szaloncukor és Csendes éj
Karácsonykor szorgalmasan aggatjuk a szaloncukrot a fára, lelkesen énekeljük, vagy épp hallgatjuk a Kiskarácsony, nagykarácsonyt, illetve a Csendes éjt. »
VICCES KÉPESLAPOK
HAGYOMÁNYOS KÉPESLAPOK
189
NAP VAN MÉG KARÁCSONYIG!

Karácsonyi videók

refresh_button