Divattippek karácsonyra

A divatrajongók már most azon törik a fejüket, hogy mit fognak viselni szenteste. Íme a legjobb tippek!

Hivatalosan is elkezdődött a karácsonyi láz! Aki okosan gondolkozik, az már most elkezdte megvásárolni az ajándékokat a rokonoknak, barátoknak. Esetleg egy pár új díszt a lakásba, talán már fenyőfát is. Általában ilyenkor már kezd kirajzolódni a karácsonyi kép, hogy ki, hogy, kinél, hogyan fogja tölteni. Szinte már látjuk és érezzük, a karácsony estét, ahogy a gyerekek várják a Jézuskát, diós bejgli illata tölti meg az egész lakást, a szülők a gondosan rejtegetett ajándékokat becsempészik a karácsonyfa alá. Jaj, bocsánat! Természetesen a Jézuska teszi be alá…

És hát itt vagyunk mi, divatrajongók, akik már akarva akaratlanul is azon törjük a fejünket, hogy mit fogunk viselni a meghitt éjszakán, és hát természetesen a nagy családi vacsorán. Ilyenkor jönnek képbe az angyali kis koktélruhák, a tűsarkúk, de akár a karácsonyfás kötött pulcsi is. Mindenre mutatok alternatívát! A legalapvetőbb karácsonyi kép általában így néz ki:

karácsonyi divat

Megvesszük - vagy ha szerencsénk van, akkor már van otthon… de inkább megvesszük, mert legalább ez is egy ok a vásárlásra - az áhított, tökéletes karácsonyi ruhát. Elegáns ékszerekkel, magassarkúval, hogy garantáltan az összes rokon hanyatt vágja magát. Persze ez általában addig tart, míg oda nem érünk a rokonokhoz, talán még a vacsorát kibírjuk benne, mert hát a családi fotókon ki kell nézni valahogy. Aztán evés után lekerülnek az ékszerek, a magassarkú. Helyette jön a bundásmamusz. Persze mikor már a gyerekek zsonganak, vagy be kellene segíteni az asztalpakolásba, akkor rögtön kényelmetlenné válik a koktélruha és inkább átvedlünk a jól bevált pizsamába. Itt már mindegy a haj, smink is. Otthoni, kényelmes és hát sokkal könnyebb benne törökülésben bontani az ajándékokat. Úgyhogy a koktélruha sikere nagyjából egy, esetleg két órán át tartotta magát, de a pizsama felett nem győzhet.

karácsonyi divat

Egy fél fokkal vehetjük lazábbra is a szettet. Valami kényelmes szoknya, - a klasszikus burgundivörös bársony mintha kifejezetten karácsony estére lenne kitalálva, - egy kényelmes felsővel, vagy bármilyen laza szoknya egy inggel is megteszi. Például a tradicionális flanel piros kockás ing is fantasztikus karácsony esti felső. Persze a magassarkú itt is hamar lekerül. A szoknya se bírja sokáig kényelmi okokból, a felsőnek meg már úgyis mindegy - totálisan magába szívta a frissen sült rántott hal illatát. Szóval a pizsamanadrág itt is győzedelmeskedik. Az egyszer biztos, hogy karácsonyeste születnek a legérdekesebb, legkreatívabb szettek egész évben.

karácsonyi divat

Aztán vannak, akik maradnak inkább a jól bevált norvég mintás daraboknál. Hiszen tökéletesen tükrözik a karácsony hangulatát. Ha nem szeretnéd túlzásba vinni az öltözködést, akkor dobd fel a karácsonyestédet egy cuki mintás karácsonyos felsővel. Amúgy hétköznapokra is bátran ajánlom ezeket a kötött szarvasos, télapós, hóemberes pulcsikat! Aki farmerban indul neki a rokonkörútnak, az is gyorsan meg fog válni tőle, hiszen csak kényelmesebb a mackónadrág meg a pihe puha szőrős mamusz. Na és itt jön az egyik személyes kedvencem. Az overál. Emlékszem, oviban volt utoljára ilyenem. De sebaj! Most visszatért a divatba. Úgyhogy otthon nyugodtan burkolózz egy ilyen meleg, karácsonyos felszerelésbe. A hangulat garantált lesz és felidézheted a gyermekkori emlékeket. Szerintem magával ragadó, nekem kell egy ilyen!

karácsony

2013-12-10

Ajánlott cikkek

VICCES KÉPESLAPOK
HAGYOMÁNYOS KÉPESLAPOK
157
NAP VAN MÉG KARÁCSONYIG!

Karácsonyi videók

refresh_button