Karácsonyi ékszermánia

Ebben a cikkben az kerül terítékre, hogy milyen kiegészítőket válassz a karácsonyi szereléshez vagy ajándékba divatőrült családtagjaidnak.

Az előző részben már kitárgyaltuk, hogy mit vegyünk fel karácsonykor, valamint hogy már mennyire kezd aktuálissá válni ez a téma. Szóval ebben a részben az kerül terítékre, hogy milyen kiegészítőket válassz a karácsonyi szereléshez. Mellesleg ez a cikk nagy segítséget nyújt abban is, hogy milyen ajándékot vásárolj, ha van a családban egy divatőrült. Ruhát soha nem könnyű venni, sőt igazából annyira nem is ajánlatos, mert csúnyán mellé lehet trafálni. Ahány ember, annyiféle ruhatár, ízlés stb. Így hát könnyű mellélőni és az mindenki számára kellemetlen lesz. Vannak azonban Jolly Jokerek! Most ezeket fogjuk megnézni! Mi az, amivel nem lehet hibázni, ha a fashionista rokonnak/barátnak vásárolsz ajándékot. Magyarul milyen az idei ékszerdivat!

Íme azok, amik must have darabok, ha ékszerről van szó!

trendi ékszerek

Az óriás statement nyakláncok megmaradtak a nyárról, csak neon helyett téli színekbe burkolóztak. Ezeket a darabokat még Daisy Buchanan is megirigyelné. Biztosan imádni fogja a fashion mániás rokon, ha megleped egy ilyennel. Mindez kiegészült a nyakörvre emlékeztető láncokkal. Nem, nem csak elvetemült rockereknek. Ez most mindenkinek divatos.

trendi ékszerek

A statement nyakláncok új fajtája ez az etno stílusra hajazó, handmade jellegű  kötött - fonott - gyöngyös darab. Tökéletes karácsonyi ajándék. A karkötőknél is nagyon divatba jött most ez a style. Hihetetlenül jól néz ki és most még extra divatos is! Ha viszont egy szolidabb, visszafogottabb ékszer mellett döntesz, akkor a feliratos nyakláncokat ajánlom. Most bármilyen felirattal szuper sikkes!

karácsonyi ékszerek

A gyöngyből készült fülbevaló is must have az idén. Illetve a geometriai minták. Leginkább a háromszögek. Sok háromszög! Fülbevalón, nyakláncon, karkötőn, bárhol jól néz ki. Egyszerű és nagyszerű kategória. Ha ajándékba szánod, és tudod, hogy az illető nem szereti a feltűnő dolgokat, akkor egy szolid geometriai mintás ékszert válassz!

trendi karácsonyi ékszerek

Nem árt ám webshopokban is szétnézni, ha igazán egyedit szeretnél. Ha a minimál jegyeket részesíted előnyben, akkor a bal szélső vagy ahhoz hasonló nyaklánc tökéletesnek bizonyul. Miniháromszög és mininégyzet egy vékony láncon. Csodálatos! Gyűrűt direkt nem mutattam túl sokat, ugyanis ha meglepinek szánod, nem ajánlom, kivéve akkor, ha biztos vagy a méretben! A karkötőknél is vigyázz, mert pl. a merev karperec is lehet nagy vagy kicsi. A legtöbb üzletben természetesen kicserélik, ha nem jó a méret, de azért akkor is kellemetlen. A gyűrű trend egyébként még mindig az, ami nyáron volt. Arany, karika. Sok. Sok egyszerű karikagyűrű, tízből legalább hat ujjon, de egy ujjon lehet több is. És hát itt is hódítanak a cuki cicás, baglyos gyűrűk is. A háromszögesek, az etno stílusúak, valamint a hatalmas kövekből kirakott bogaras csecsebecsék. Most azt a szezont éljük, amikor az aranyat nyugodtan lehet ezüsttel kombinálni, úgyhogy bátran kombináld őket, csak a fantázia szab határt! Garantáltan a legegyszerűbb szettet is feldobja egy jól megválasztott ékszer!

Ajánlott cikkek

VICCES KÉPESLAPOK
HAGYOMÁNYOS KÉPESLAPOK
157
NAP VAN MÉG KARÁCSONYIG!

Karácsonyi videók

refresh_button