3 elegáns megoldás az adventi naptár elkészítéséhez

Egyszerű, letisztult, stílusos. Bárhol jól mutat, még egy komolyabb hangulatú lakásban is. Ki mondta, hogy a felnőttek nem lelhetik örömüket az adventi naptár elkészítésében?

Ugyan ez főleg a gyermekek szórakozása, mi most rendhagyó módon olyan otthon elkészíthető naptárakat szeretnénk bemutatni, melyek kifejezetten felnőtteknek valók.

Ötletes...

adventi naptár

Az adventi naptárakkal kapcsolatban az embernek automatikusan apró, cukorral, finomságokkal teli zsebecskék vagy gyufaskatulyából készült fiókocskák jutnak eszébe, pedig ez nem törvényszerű. Az adventi naptár tulajdonképpen bárhogyan, és bármilyen formákból elkészíthető. Itt van mindjárt a legegyszerűbb variáció. Szerezzünk be egy csomó apróságot, legyen az csoki vagy bármi, ami eszünkbe jut, vagy megtetszik, attól függően, hogy kinek szánjuk a meglepetéseket. Csomagoljuk be őket szépen, és számozzunk be minden ajándékot, mintha egy-egy naphoz tartoznának. Az ízlésesen becsomagolt apróságokat helyezzük el egy mutatós tálon, és kész is különleges adventi kalendáriumunk.

...egyszerű...

adventi naptár

Ha lehet, még az előzőnél is egyszerűbb megoldás a képen látható borítékos naptár. Szerezzünk be egy üzenőtáblát, ami lehet akár parafából, vagy bármilyen anyagból. Ha ez megvan, már csak annyi dolgunk van, hogy vegyünk színes borítékokat, számozzuk be őket december napjainak megfelelően, és rejtsünk el mindegyikben egy kedves üzenetet, vagy egy ünnephez illő idézetet. Fűzzük fel a számoknak megfelelően a borítékokat egy szalagra, és rögzítsük a táblán. Lesz nagy meglepetés, ha elolvassa kedvesünk a neki szánt gondolatainkat

....letisztult.

adventi naptár

Szintén gondolataink, kedvenc idézeteink, verseink, vagy akár vicces aranyköpések megosztására alkalmas ez a különleges naptár, melyhez mindössze egy szép, elegáns hátteret szolgáltató selyemcsíkra, vagy a szobával, konyhával színben harmonizáló kartonpapírra van szükségünk. Írjuk meg üzeneteinket, számozzuk be őket, és egy passzoló szalaggal rögzítsük őket a falról lelógatott anyagon.

 

 

Jó szórakozást a kalendáriumok elkészítéséhez!

 

2013-12-06

Ajánlott cikkek

VICCES KÉPESLAPOK
HAGYOMÁNYOS KÉPESLAPOK
189
NAP VAN MÉG KARÁCSONYIG!

Karácsonyi videók

refresh_button