Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összekeverjük, tepsibe öntjük, megszórjuk a durvára vágott dióval, majd megsütjük, és a mogyorókrémet a meleg tészta diós tetejére kenjük.
A krémhez tejből, a tojássárgájából, a vaníliás pudingporból, a cukorral és a liszttel krémet főzünk, és elfelezzük.
Az egyik felébe belekeverjük az olvasztott csokoládét. Kihűtjük.
A margarint két részre osztjuk, és belekeverjük a sárga és a csokis krémbe. A mogyorókrémmel megkent tésztára először a sárga krémet, majd a csokis krémet kenjük.
Tetejére a keményre felvert tejszínt teszünk.
Hűtőbe tesszük dermedni.
Én magas falú tepsiben sütöm, mert elég magas lesz a krémektől, Én ebbe szoktam szeletelni is.
Tetejére a keményre felvert tejszínt teszünk.
Hűtőbe tesszük dermedni.
Én magas falú tepsiben sütöm, mert elég magas lesz a krémektől, Én ebbe szoktam szeletelni is.